CPA Skjørt og vest

Ny modell fra Scanflex. Vesten er uten overlapp slik at vekten blir mindre. Skjørten har splitt i siden som gir bedre beskyttelse foran når man sitter

Datablad (PDF)

RELIEF skjørt og vest

Ny modell fra Scanflex hvor både skjørt og vest har innvendig elastisk belte som gir maksimal vektavlastning.

Datablad (PDF)

Splitwrap

Ny frakkmodell fra Scanflex. Forbedret innvendig belte, splitt i siden som gjør frakken smidigere og åpning i ryggen som gir vesentlig bedre lufting.

Datablad (PDF)

Skjørt og Vest

Scanflex. Helbeskyttelse for lengere arbeidsøkter. Kombinasjonen gir best mulig bevegelsesfrihet. Ulike størrelser av over- og underdel kan kombineres for best mulig passform. En meget god beskyttelse ved f.eks. operasjon /intervensjon.

Datablad (PDF)

Easy-wrap

Scanflex.

Hel-beskyttelse for deg som anvender frakken flere timer i strekk. Frakken har et innvendig unikt bredt belte som avlaster skuldre/rygg maksimalt.

Datablad (PDF)

Easy-fix

Frontbeskyttelse som gir flere valgmuligheter for vektfordeling. De justerbare velcro-båndene hjelper til med å fordele vekten på hofter og rygg.

Datablad (PDF)

Easy-drop

Frontbeskyttelse med flere justeringsmuligheter. Egner seg godt i sterile miljøer og til operasjon.

Datablad (PDF)

Frost Triple Close

Frost Triple Close fra Scanflex som er uten sømmer, er nå meget lett å lukke pga. 3 måter; i front med magnetlås på utside eller innside og fra baksiden med velcro. modellene er spesiellt laget for intervensjon/operasjon stående/sittende.

Datablad (PDF)

3PU Apron

Scanflex nye modell 3PU Apron beskytter foran og er meget enkel å ta av/på. Den er tenkt brukt til de 3 kategorier; pasient, personalet og veterinærer.

Datablad (PDF)

Sikkerhetsbenker Nytt Østfoldsykehus

2013-09-26
Vi vant frem i anbuds-konkurransen og skal levere to skjermede sikkerhetsbenker og ett avtrekkskap til hotlaben på Nytt Østfoldsykehus.Benkene produseres ved LEMER PAX i Frankrike.

Store dosimetri-ordre

2011-10-19
Vi vant frem i to store anbud på dosimetripakker til Haukeland og Stavanger i våres, med bl.a PTWs store vannfantomer MP3.  MEPHYSTO mcc software-plattform og STARCHECK strålefelt-QA.  

STARCHECK til norsk sykehus

2011-04-07
I mars leverte vi den første STARCHECK maxi til St. Olavs Hospital. Fantomet med 707 ionekammer måler alle akser og diagonaler i et strålefelt på 40 x 40 cm m/ 3mm oppløsning.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no