Radiologi

Radiologi
Female surgeon reading x-ray

Scanrad Protection AS er en ledende leverandør av strålebeskyttelse til personalet innen radiologi. Våre frakker fra Scanflex Medical AB brukes av alle sykehus i landet og er kjent for god beskyttelse, ergonomi og kvalitet. Våre tak-og bord-monterte skjermer fra Kenex Ltd.  finnes idag i de aller fleste sykehus og dekker alle behov for fast eller mobil beskyttelse.

Vi fører også et rikt utvalg av hjelpeutstyr til røntgen. herunder leverer vi alle typer kompensasjonsfiltre fra Octostop Inc. Fra Beekley Inc.leverer vi markører for CT, gjennomlysning og MR.  Undersøkelsesbord har vi i mange modeller fra IDI.

Til kvalitetssikring fører vi et bredt utvalg av måleutstyr for alle modaliteter.  Fra PTW  leverer vi DAP-målere i ulike utførelser og fra PTW  leverer vi også DIAset QA-systemer for radiologi, fluoroskopi, mamma og dental samt CT

Antropomorfe fantomer har vi fra RSD Alderson og fantomer fra Gammex-RMIArtinis og Leeds Test Objects,  samt fra PTW har vi deres DIN/EN-testobjekter for alle modaliteter.

Scanrad Protection AS er et norsk-eiet selskap med hovedkontor på Vinderen i Oslo. Firmaet leverer medisinsk-teknisk utstyr til de fleste av landets sykehus og institutter med stråle-diagnostikk og stråle-behandling.

Kontaktinfo

Copyright © 2022 All rights reserved.